AKTIVER NIKKET DITT med link inn til din blogg:
Klikk deg inn i dæsjbordet og klikk på BRUKERE helt ytterst til høyre…
Da åpner en ny menylinje og der velger du DIN PROFIL…
Nedover der har du en del felter og nede i det tiende feltet (tror det var 10ende) finner du en linje NETTSTED hvor du skriver inn      http:// din bloggadresse .vgb.no      og så må du helt ned i bunnen å klikke på OPPDATER PROFIL.

TOPPBILDET I VGB DESIGN:
Du finner det ved å klikke på DESIGN… og der i undermenyen finner du TILPASSET TOPPBILDE hvor du klikker for å laste inn passende bilde. Bilder på nøyaktig 1000 bredde x 150 høyde i piksler brukes som de er å går rett inn istedenfor å knote med den beskjæringsdingsen.

AVATARER:
Borte i høyre hjørnet oppe i menyene inni DÆSJBORDET finner du  INNSTILLINGER   og   BRUKERE.   

Knappen INNSTILLINGER gir deg en ny meny under fra venstre hvor du finner BLOG AVATAR (profilbilde i bloggen, som også må aktiveres på DESIGN… WIDGETER… Blog Avatar)

Knappen  BRUKERE gir deg en annen menyrekke hvor du finner  YOUR AVATAR 
(avatar-profilbildet i kommentarer og friendsliste) 

VIDEO:
Dersom du ønsker å legge inn youtube-videoer slik at de kan sees på bloggen din så gjør slik:  (Autolagringen ødelegger nemlig  youtubekoden men du kan gjøre følgende:
Kopier EMBED-koden fra youtube og legg den inn mens du har editoren i HTML visning, derefter må du raskt klikke på lagre å gå umiddelbart ut fra redigeringsiden før autolagringen rekker å ødelegge koden.
Dersom du har behov for å redigere innlegget må du gjennta prosessen med youtube-koden til sist på nytt i innlegget. 

NYE INNLEGG VGB-LISTA:
Legges inn ved å gå inn i DESIGN… WIDGETER og aktiver denne fra menyen på venstre side og klikk LAGRE ENDRINGER under den blå rekka på høyre side. Hvis du vil se flere i denne listen går du inn i DESIGN…. WIDGETER…. klikker på REDIGER på den VGB-LISTA i det blå feltet i høyre side av vinduet. Og så velger du antallet du vil vise og klikker LAGRE ENDRINGER under de blå feltene. 

SVARE PÅ KOMMENTAR:
Når du leser på bloggsiden ser du ordet EDIT etter klokkeslettet på kommentaren og kan klikke der for å redigere inn et svar i kommentaren, husk å merk teksten slik at den skiller seg fra kommentaren med fet eller skrå skrift. Inne i Dæsjbordet når du leser kommentarer kan du klikke på navnet/nicket og får tilgang til samme funksjon. For begge gjelder å klikke LAGRE ute på høyre side for å oppdatere kommentaren med ditt svar. 

MEDSKRIBENTER i BLOGGEN:
Når du går inn i dæsjbordet så har du oppe ytterst på høyre side en link som heter: BRUKERE klikk på den. Dersom det kun er deg på listen der så kan du legge til nye skribenter ved å skrive E-meil adressa i feltet nedenfor der og velge rolle denne brukeren skal ha og så klikke på Legg til bruker.

 

Noe annet du lurer på ? 
Legg inn et spørsmål i kommentarfeltet og vent på neste fullmåne…     :lol:  

 

 

Flere    O-rakklete sider:

Tips oss hvis dette innlegget er upassende